Om oss

ZENIT PRO AS er et nytt grunnlagt selskap, som har som hovedaktivitet ved salg av høyeste kvalitet av strålepaneler.Vårt selskap er klar over de globale problemene med konvensjonell energi og derfor samarbeider med andre som har funnet alternativer og løsninger om dette og fremmer økologiske varmesystemer som infrarøde strålepaneler.Sunjoy strålepaneler representerer en sann revolusjon i varmesystemer, og når vi sier dette, mener vi at det er mange fordeler som oppvarming med disse systemene presenterer i forhold til de andre. Varmesystemet med infrarød stråling - SUNJOY - er anerkjent over hele verden som en leder i effektiv oppvarming. Det er fremtidens varmesystem.Sunjoy panelet varmer på den samme måte som solen varmer jorden gjennom infrarød stråling (4-14 mikron) i en sunn, klar, naturlig, økonomisk og komfortabel form som sikrer en jevn temperatur i ethvert sted og til enhver rom høyde. Sunjoy strålepanelene er originale produkter som sparer energi og gir eksepsjonelle terapeutiske effekter.Et annet område som vi selger er PRIMA paneler, som er så økonomisk som Sunjoy. Forskjellen mellom Sunjoy og Prima ar at de sistnevnte har ingen terapeutisk effekt.Vår selskapets ønske er å fremme spesielle produkter utviklet for å forbedre vesentlig livskvalitet.

Sunjoy infrarøde varmepaneler er en revolusjon innen varmesystemer. Vi viser da til de mange fordelene disse oppvarmingssystemene representerer i forhold til andre eksisterende systemer i dag. De sentrale prinsipper for slike varmesystemer er de samme som solen bruker når den varmer jorden med infrarød stråling. Varmesystemet, med infrarød fjernkontroll, er innovativt, og har høy kvalitet. Systemet er anerkjent globalt som ledende på effektiv oppvarming. Det Infrarøde varmesystemet varmer på den samme måte som solen varmer jorden, i en ren, naturlig, og behagelig form. Sunjoys infrarøde stråler, har bølgelengder mellom 4 og 14 mikrometer. Dette er gunstig for helsen, absorberes lett av kroppen og er anerkjent i den medisinske verden for fordelaktig fysiologisk aktivitet på cellenivå. Infrarød stråling har en meget viktig rolle i regulering av termodynamisk likevekt i levende organismer. Utenom infrarød stråling, avgir Sunjoy paneler nanosølv partikler som har en sterk antibakteriell og lukthemmende effekt. SUNJOY systemer som produserer negative ioner, vil ha en svært viktig rolle i nøytralisering av frie radikaler. Denne effekten på menneskekroppen er svært viktig for å forsinke aldringsprosessen. Det betyr en et styrket immunforsvar. Den kombinerte effekt av disse tre handlinger (infrarød, nanosølv og negative ioner) er en varme som trenger inn i det overfladiske lag av huden, en effekt som ligner på den som brukes i fysioterapiklinikker når de varmer kroppsvæsker (menneskekroppen er 70% vann) og genererer en større fysiologisk vitalitet. Resultatet er at kroppstemperaturen vil være 3-4 grader Celsius høyere enn den faktiske temperaturen i rommet. Dette skjer ikke med noen annen type tradisjonelt varmesystem. DET ER INGEN SKADELIGE BIVIRKNINGER, ELLER ANDRE UFORDELAKTIGE EFFEKTER SOM KAN SKADE MENNESKER. SUNJOY er et infrarødt varmepanel, designet for å gi en følelse av velvære, med en effektivitet på mer enn 93%, og en bølgelengde på rundt 10 ... som er lik menneskelig metabolsk aktivitet.

SUNJOY

Installasjon eksempel

SUNJOY er perfekt for et hvert sted og gir et godt miljø hele året.
Det gir generell oppvarming, eller delvis oppvarming for kontorbygg, er energisparende og miljøvennlig.
Da panelet er energisparende og miljøvennlig, vil det bidra til en hyggelig atmosfære i kontorer, soverom, skoler, selskapslokaler og treningssentre.
Sunjoy varmepaneler gir bedre trivsel i boligbygg:
1. Til oppvarming av bad, opprettholder en gjennomsnittstemperatur på 23 C på sensor, og går opp til 30 ℃ for å nyte et bad.
2. Varmen i rom for barn eller eldre kan kontrolleres lettere ved å installere en egen SUNJOY med en kapasitet mellom 500W og 250W.
3. Fordi elever ofte blir veldig slitne, kan et arbeidsrom med infrarød avstands-stråling aktivere stoffskiftet, som fører til gunstige fysiologiske effekter som hjelper både elever og deres foreldre.
Steder som krever infrarød avstands-strålebehandling er sykehus, postpartum rom, orientalske sykehus og geriatriske boliger.
Det bidrar til helse, atmosfære og trivsel for folk i hoteller, moteller, hytter, skjønnhetssentre, fitness klubber, badstuer, osv.: Energisparende, hyggelig atmosfære, helsebringende
Helsemessige fordeler, energisparende og bidrar til stemningen på steder som krever stilfullt interiør, for eksempel restauranter.
Det bidrar til å redusere ubehag fra støy, støv og statisk elektrisitet.

Daglig strømforbruket

Get in touch